KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ DUYURU

Ilgın Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iş birliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Behlülbey Mahallesinde yapımı tamamlanan iş yerleri 20-24 Mart 2017 tarihleri arasında, evler ise 1 Nisan 2017’den itibaren sahiplerine teslime dilecektir.

İş yeri ve ev sahipleri teslim için belirtilen tarihlerde aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurarak Ilgın Halk Bankası Şubesi’ne müracaat edebilir.

• Gayrimenkul satış sözleşmesinin hak sahiplerinde bulunan nüshası aslı ve 2 fotokopisi.
  • Konut ve iş yerleri vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve 2 fotokopisi.
  • KDV yatırıldığına dair belge ve faturanın aslı ile 2 fotokopisi.
  • Kimlik belgesi (nüfus cüzdanı) aslı ile 2 fotokopisi.

»ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN PANCAR KOTASI KİRALAMA İHALE İLANI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57
Design by Fortis Reklam
eşantiyon eşantiyon Konya Reklam Ajansı, Mobilya Kataloğu Tasarımı promosyon çanta Eczane Çantası, Elyaf Bez Çanta, Fuar Çantası