MİRAÇ KANDİLİNİN BEREKETİ

Yaklaşık bir yıl önce eşini kaybeden Argıthanı Belediye Başkanı Sait KARAHAN miraç kandilini daha bir anlamlı kutluyor.

Argıthanı Belediye Başkanı Sait KARAHAN ile Çiğdem SAN miraç kandilini kutlayacağımız bu mübarek günde hayatlarını birleştirdiler. Bir anlamda miraç kandili bu güzel olayla birlikte daha da bereketlendi. Nikâhı Belediye Başkanımız Sayın H. İbrahim ORAL kıyarken; çiftlerin şahitliğini Ak parti İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Yaşar PINAR ile Belediye Başkan Yardımcısı Sayın M.Necmettin TİFTİKÇİ yaptı.

Ilgın Belediyesi olarak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

DUYURULAR
»Konya, Ilgın İlçesi, Sarayada Tepe, Adatepe, Hareme, Davaların Tömbek Höyükleri ile Uzunpınar Sit Alanı.
»ILGIN BELEDİYESİ 2014 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTI TUTANAĞI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57