Zabıta Ekiplerinden Yılın İlk Denetimi

Ilgın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kentte faaliyet gösteren bakkallar, şarküteriler, umuma açık yerlerde yılın ilk denetimi yapıldı.

Belediye Başkanımız Mehmet KARAHAN’ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü ile gerçekleştirilen denetimlerde ekipler, genel temizlik kontrolü başta olmak üzere birçok başlıkta incelemeler yaptı. Yılın ilk günlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, genel hijyen şartlarını da inceleyen ekipler, iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yaptı. Halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sıkı denetimlerde zabıta ekipleri kontrollerde çeşitli uyarılarda bulundu. Halkın sağlığını etkileyen ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, iş yeri sahipleri ve çalışanlarına gerekli eksikliklerin giderilmesi için süre verdi.

Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN, gerçekleştirdikleri denetimler hakkında yaptığı açıklamada; ’’Uygun ortamlarda üretim yapılmayan iş yerlerine gerekli yaptırımları uyguluyoruz’’ ifadesini kullanarak, şu bilgileri verdi:

’’Ilgın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, 2017 yılının ilk denetimini gerçekleştirdik. Birçok alanda belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz denetim çalışmalarımız kapsamında bakkallar, şarküteriler, umuma açık yerlerde incelemelerde bulunduk. Genel temizlik şartları başta olmak üzere birçok kalemde gerçekleştirdiğimiz kontrollerde amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir şekilde üretilen ürünleri almalarını sağlamaktır. İlçemizdeki bütün bakkallar, şarküteriler, umuma açık yerlerin kontrol ettik ve üretici esnafımıza gerekli hallerde uyarılarda bulunduk. Ayrıca vermiş olduğumuz süre zarfında eksiklikleri gidermeyen iş yerleri için de gerekli yaptırımları uygulamaktan kaçınmayacağız. Vatandaşlarımızdan, bu konulardaki olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne gelip başvurmalarını talep ediyoruz’’ dedi.

»ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN PANCAR KOTASI KİRALAMA İHALE İLANI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57
Design by Fortis Reklam
eşantiyon eşantiyon Konya Reklam Ajansı, Mobilya Kataloğu Tasarımı promosyon çanta Eczane Çantası, Elyaf Bez Çanta, Fuar Çantası