KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

İlçemizde gece saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan bereketin habercisi kar yağışının ardından şehir merkezi bembeyaz bir görüntüye bürünürken, geceden itibaren Ilgın ve mahallerinde ulaşımda sorun yaşanmaması icin belediye ekiplerimiz ve Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli olarak alarm durumuna geçildi. Karla mücadelede ekiplerimiz dönüşümlü olarak 24 saat esasına göre mesai yapıyor. Halen çalışmakta olan tüm ekiplerimize teşekkür ederiz.

EXELANCE.ORG TÜRK UYARI VE DÜZENLEME EKİBİ
1-
»ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN PANCAR KOTASI KİRALAMA İHALE İLANI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57
Design by Fortis Reklam
eşantiyon eşantiyon Konya Reklam Ajansı, Mobilya Kataloğu Tasarımı promosyon çanta Eczane Çantası, Elyaf Bez Çanta, Fuar Çantası