Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında yapımına başlanan Ilgın Belediyesi Termal Yüzme Havuzunun inşaatı ağır geçen Kış şartlarına rağmen aralıksız devam ediyor.
            Yaklaşık 8 milyon TL ile Ilgın Belediyesi’nin tarihindeki en büyük yatırım olma özelliğini taşıyan tesislerde, havuzun yanı sıra Türk Hamamı, Spor salonları, konferans salonları, kafeteryalar gibi bir çok sosyal alan bulunuyor.
            Havuzun beş yıldızlı bir otelin yatak ve yemek ünitesi hariç bütün özelliklerini barındırdığı bir tesis olacağını belirten Belediye Başkanı H. İbrahim Oral, Ilgın’ın geleceğini Turizmin belirleyeceğini bunu belirlerken de kalite anlamında öncülüğü Belediye’nin yapması gerektiğini belirtirken, yaz aylarında bir diğer turizm yatırımı olan Villa’ların da temelinin atılacağını söyledi.
            Kaplıca bölgesine yıllardır yapılamayan yatırımların kendi dönemlerinde yapılacağını söyleyen Başkan Oral, Kaplıca bölgesine toplam 15 Milyon TL’lik yatırım planladıklarını söyledi.

DUYURULAR
»ILGIN BELEDİYESİNE TAŞINMAZLARIN KAPLICA KESE MASAJ HİZMETİNİN VE KANTARLARIN, KİRALANMASI İŞİNE AİT ÖZEL ŞARTNAMESİ
»ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ KİRALAMA
»Konya, Ilgın İlçesi, Sarayada Tepe, Adatepe, Hareme, Davaların Tömbek Höyükleri ile Uzunpınar Sit Alanı.
»ILGIN BELEDİYESİ 2014 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTI TUTANAĞI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57