BİLDİRİ

DEĞERLİ ILGINLILAR;

İNSANLARIN HUZUR İÇİNDE YAŞADIKLARI BİR KENT OLMA YOLUNDA BÜYÜK ADIMLARLA İLERLERKEN, ILGIN ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILMIŞTIR.

UZUN YILLARDIR, ŞİKÂYET ETTİĞİMİZ AHLAKİ ÇÖKÜNTÜNÜN KAYNAĞI OLAN İÇKİLİ MEKÂNLAR VE BUNLARA BAĞLI OLARAK TÜREYEN ASAYİŞ VE AHLAK PROBLEMLERİ ILGIN’I YAŞANAMAZ BİR HALE GETİRMİŞTİR.

O KADAR GÜZELLİĞİMİZ VARKEN ILGIN’IMIZIN ADI BU GAYRİ AHLAKİ KONULARLA ÖN PLANA ÇIKAR OLMUŞTUR. TOPLUM OLARAK ARTIK KABULLENMEYE BAŞLADIĞIMIZ BU PROBLEMLERİ BİTİRECEK OLAN İLK ADIM ATILMIŞ, BELEDİYE İŞ YERİ AÇMA VE ÇALIŞTIRMA YÖNETMELİĞİNE UYMAYAN İŞLETMELERİN, KANUNİ DAYANAKLARLA RUHSATLARI İPTAL EDİLMİŞTİR.

UNVANI, MESLEĞİ, GÖREVİ NE OLURSA OLSUN ILGINDA YAŞAYAN KİŞİLER OLARAK, BİZLER VE TEMSİL ETTİĞİMİZ KURUMLAR BU PROBLEMLERİ, BİR KİŞİNİN YA DA BİR KURUMUN PROBLEMİ DEĞİL, ILGIN’IN PROBLEMİ OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUMUZU VE BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ YOLUNDA ATILACAK HER ADIMIN SONUNA KADAR ARKASINDA OLDUĞUMUZU BİLDİRİYOR, BU KONUYLA ALAKALI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ ÇİRKİN SALDIRILARI DA ESEFLE KINIYORUZ.

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA.

HANDEVİ KANDEVİ DERNEĞİ

»ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ KİRALAMA İHALE İLANI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57
Design by Fortis Reklam
eşantiyon eşantiyon Konya Reklam Ajansı, Mobilya Kataloğu Tasarımı promosyon çanta Eczane Çantası, Elyaf Bez Çanta, Fuar Çantası