ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN PANCAR KOTASI KİRALAMA İHALE İLANI

Belediyemize ait 319 ton pancar kotası 2886 sayılı D.İ.K.’nun 45. Ve 46. Maddelerine göre açık artırma yöntemiyle 27.03.2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Belediye Encümeni tarafından kiralanacaktır.

İhale Tarihi, Saati ve Yeri: 27.03.2017 – 10:00 – Belediye Meclis Toplantı Salonu

İlk ihaleye katılım olmaz ise ilana gerek kalmaksızın 05.04.2017 Çarşamba günü aynı yerde saat 10.00’da kiralama işlemi gerçekleştirilecektir.

İhaleye ait şartname, Ilgın Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde mesai içerisinde ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye girmek isteyenler 100,00-TL karşılığında ihale şartnamesini alarak doküman alındı belgesini ihale evraklarına ekleyeceklerdir.

Taşınır/Taşınmaz Açıklaması

Miktarı

Kira Bedeli (TL)

Geçici Teminat (TL)

Ödeme Şekli

Pancar Kotası

319 Ton

7.975,00 ₺

250,00 ₺

Peşin

İSTEKLİLERDE ARANILAN ŞARTLAR VE BELGELER

a)                  İhaleye katılabilmek için isteklinin Ilgın Belediyesi birimlerine borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı alması gerekmektedir.

b)                 Şahıslarda TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,

c)                  Tüzel kişilerde imza sirküsü ve ticaret sicil gazetesi fotokopisi,

d)                 İhaleye girmek isteyenler 100,00 TL karşılığında ihale dokümanı/şartname alarak doküman alındı belgesini ihale evraklarına ekleyecektir.

EXELANCE.ORG TÜRK UYARI VE DÜZENLEME EKİBİ
1-
»ILGIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN PANCAR KOTASI KİRALAMA İHALE İLANI
HABERDAR OL
İlçemizdeki son etkinliklerden ve haberlerden haberdar olmak için mail adresinizi yazarak haftalık e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Ayvatdede mahallesi Çavuşoğlu cad. No:2 ILGIN/KONYA
Telefon: 0332 881 69 31 (3 hat) - Faks: 0332 882 71 57
Design by Fortis Reklam
eşantiyon eşantiyon Konya Reklam Ajansı, Mobilya Kataloğu Tasarımı promosyon çanta Eczane Çantası, Elyaf Bez Çanta, Fuar Çantası