Zülfiye KENEK (15.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Zülfiye KENEK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nazım ÖĞÜTÜCÜ (14.02.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Nazım ÖĞÜTÜCÜ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kemal BURUN (14.02.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Kemal BURUN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma GÜN (13.02.2019)

İlçemiz Avdan Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma GÜN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Avdan Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Salih PEKTAŞ (13.02.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Salih PEKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Havana ÇOBANLAR (12.02.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Havana ÇOBANLAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Kadınhanı İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman GEYİKPINAR (12.02.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman GEYİKPINAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Veli ÇİÇEK (12.02.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Veli ÇİÇEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin GÖKÇE (12.02.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin GÖKÇE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet TÜRK (12.02.2019)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet TÜRK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.