Mehmet YAYLIOĞLU (14.11.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Yaylıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Ali YILDIZ (09.11.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Ali Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe YILDIRIM (08.11.2019)

İlçemiz Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Gölyaka mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hanife BİLİR (06.11.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Hanife Bilir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Ayvatdede mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Dudu BAYAT (05.11.2019)

İlçemiz Fahrettinaltay Mahallesinde oturmakta olan Dudu Bayat vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Cennet KOÇAK (04.11.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Cennet Koçak vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00da Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Elife ALTUNAY (04.11.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Elife Altunay vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Salim DEMİRTAŞ (04.11.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Selim Deimrtaş vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Kapaklı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Bedir COŞKUN (04.11.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Bedir Coşkun vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu mezarlığana defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma KALDI (03.11.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Fatma Kaldı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.