Ummuhan Tuzcu (24.04.2019)

İlçemiz Sahip Ata mahallesinde oturmakta olan Ummuhan Tuzcu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban Suludere  (23.04.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Keziban Suludere vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Havva Şahin (23.04.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Havva Şahin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt Gök  (22.04.2019)

İlçemiz Gedikören mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Gök vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gedikören mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Çelik  (21.04.2019)

İlçemiz Göstere mahallesinde oturmakta olan Mehmet Çelik vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail Oğuz  (20.04.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan İsmail Oğuz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Eser (20.04.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Ali Eser vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Arafa Karabağ (19.04.2019)

İlçemiz Zaferiye mahallesinde oturmakta olan Arafa Karabağ vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip zaferiye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Bekir Tosun (18.04.2019)

İlçemiz Camiatik mahallesinde oturmakta olan Bekir Tosun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağalar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma Duran (18.04.2019)

İlçemiz Göstere mahallesinde oturmakta olan Fatma Duran vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Göstere mahalle mezarlığında defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.