Hasibe CAN (23.09.2019)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Hasibe Can vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Geçit Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatih ASLIM (21.09.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Şal vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fikret ER (21.09.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Fikret Er vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakib Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet ŞAL (20.09.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Şal vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kıymet İNAN  (14.09.2019)

İlçemiz Mecidiye Mahallesinde oturmakta olan Kıymet İnan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Mecidiye Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Şerife YILDıZ (14.09.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Şerife Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa GÜNER (14.09.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Güner vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Bekir CİRTİL (10.09.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Bekir CİRTİL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına Mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Gülbahar CANDAN (09.09.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Gülbahar Candan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hüseyin AVŞAR (09.09.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Avşar vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:30da Kapaklı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.