Ömer SUNAR (19.06.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ömer SUNAR vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'ta rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güldane NADAR (19.06.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Güldane NADAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet ERDEN  (18.06.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet ERDEN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Keziban TAŞPINAR (16.06.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban TAŞPINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kerime DERYAL (15.06.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Kerime DERYAL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nevruz AYDOĞAN (15.06.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Nevruz AYDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şükrü KEÇECİ (15.06.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Şükrü KEÇECİ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mevlüt KAHRAMAN (15.06.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde turmakta olan Mevlüt KAHRAMAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma Betül KALE (14.06.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Betül KALE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Raziye ÇETİN (13.06.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Raziye ÇETİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.