Fatma İBİCAN (24.02.2020)

İlçemiz Gölyaka Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma İbican vefat etmiştir. Cenazesi Saat 11:00 da Gölyaka Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Yusuf ÖZKUL (24.02.2020)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf Özkul vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hüseyin ÇOMAK (21.02.2020)

İlçemiz Boğazkent Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin Çomak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Boğazkent Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Halil İbrahim TİFTİKÇİ (18.02.2020)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Halil İbrahim Tiftikçi vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Fadime DUMAN (18.02.2020)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime Duman vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Fatma GÜNAY (17.02.2020)

İlçemiz Orhaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Günay vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Osman KARAYEL (17.02.2020)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Osman Karayel vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Musa ALTIN (17.02.2020)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Musa Altın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşçugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Emine KOÇ (17.02.2020)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Emine Koç vefat etmiştir. Cenazesi Saat:11da Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Zeynep ORUÇ (17.02.2020)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep Oruç vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz